The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage error for multiple clients, error image included

Discussion in 'General Discussion' started by MetalAges, Oct 23, 2006.

  1. MetalAges

    MetalAges Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've been fielding this issue for a few months now, but I have a couple persistent clients who do not want to go direct FTP, they want publishing (yes, I know...).

    Here's the error message they all get:

    [​IMG]

    Any hel pappreciated. I am currently using:
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R119
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    I have uninstalled/reinstalled FP extensions both from WHM and at the account level. I updated cpanel etc.

    Any help appreciated!
     
  2. PDW

    PDW Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Were you able to find an answer, I get this often as well.
     
  3. bobo-the-drunk

    bobo-the-drunk Registered

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah this is a problem for me as well.
     
  4. bobo-the-drunk

    bobo-the-drunk Registered

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am now trying to reinstall the FrontPage extensions as recommended by my datacenter, but I do not know the location of the apache daemon.

    Hopefully someone can help this newb =)

    Thanks,
    Jeff
     
  5. freedog96150

    freedog96150 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Nevada, USA
    Most cPanel servers placed the Apache executable at /usr/sbin/httpd Your installation may be different. Try (as root) the following commands at a prompt:

    Code:
    root@server# which httpd
    root@server# locate httpd
    As to the bigger problem, FP extensions, try the following at a command prompt as root:

    Code:
    root@server# /scripts/setupfp5
    root@server# /scripts/fpsuexec3
    root@server# /scripts/initfpsuexec
    I would inform your clients to download the NEW Microsoft BETA replacement for Frontpage. MS is deprecating FP and their new replacement, Web Expression Beta 1, is free for the Beta period. I know that this is not the answer that FP users want to hear, but if MS is tossing FP and its ugly extensions scheme, so should the rest of us. Besides, the new Web Expressions Beta is *more* standards compliant and is very DreamWeaver like in its operation. It does use FTP, but that process is transparent and the user feels like they are editing LIVE sites, just like FP.
     
Loading...

Share This Page