The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage Error in Cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by rahulsonar, Mar 26, 2009.

  1. rahulsonar

    rahulsonar Registered

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello All,

    When I try to install frontpage from Cpanel, I am receiving this error:

    The frontpage installer is still completing the previous request, please wait a minute and try again.

    FrontPage extensions are currently: not installed

    When I click on Uninstall, I get the same error. Any suggestion???
     
  2. hzJayJ

    hzJayJ Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
  3. rahulsonar

    rahulsonar Registered

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When I try to clean the existing frontpage extension, it shows me that cpanel is working to install the FP, and it asks me to try after sometimes. But this more than 8-9 hours now, and now I am really stuck...
     
  4. shaneg

    shaneg Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I am facing the same issue..I have installed/uninstalled FP more then 5 times as it is not working...Now, I have tried to install it from WHM...and process is stuck and it is loading..


    Installing frontpage on domain_name

    Starting install, port: 80.

    This is the process shows..

    Please help me on this...

    Thanks,

    Shane G.
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Have you clicked on "Cleanup Old Extensions" in the cPanel interface (cPanel -> Advanced -> FrontPage Extensions) for the domain(s) you want to use FrontPage extensions on?
     
  6. shaneg

    shaneg Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I have already tried thrice to clear the old extension and install the FP extension but result remains same..

    Please help me on this to short out the issue..

    Thanks,

    Shane G.
     
  7. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Our technical analysts will need to take a look at this for you. You can contact them at: http://tickets.cPanel.net/submit
     
Loading...

Share This Page