The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage Error Message

Discussion in 'General Discussion' started by ozegreatdeals, Jul 3, 2006.

  1. ozegreatdeals

    ozegreatdeals Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,
    I have a client wanting to use FrontPage on my servers and both of them are now reporting this error when trying to install frontpage extensions:

    /home/allmypro/public_html does not exist or is not a
    directory!
    Server Specs:
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-S120
    CentOS 4.3 i686 - WHM X v3.1.0

    /home/iluvpa00/public_html does not exist or is not a directory!
    Server Specs:
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-C92
    Fedora i686 - WHM X v3.1.0

    Drew.
     
  2. avijit

    avijit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Uninstall the FrontPage extensions for those domains and then reinstall it for those domains.
     
  3. ozegreatdeals

    ozegreatdeals Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,
    I just tried that and I now get this error:

    Starting uninstall, port: 80.

    Error: There is no web named "".
    The version (unknown) of the server extensions you are trying to uninstall cannot be uninstalled with this tool. You must upgrade this virtual server to the current version, and then use owsadm.exe to uninstall.



    Removing .htaccess files....Done
    Removing old frontpage files...Done


    Drew.
     
  4. Zion Ahead

    Zion Ahead Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem here. Any fix?
     
  5. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try uninstalling and installing FP manually

    ========
    To uninstall Frontpage extensions, use the command:
    ---------------------------------------------------
    owsadm.exe -o uninstall -p 80 -m www.xxxx.com


    ========
    install Frontpage extensions for the domain xxxx.com, with the following details:

    Domain : www.xxxx.com
    User : xxxx
    Group : zzzz
    Password : yyyy

    use the following command,

    /usr/local/frontpage/version5.0/bin/owsadm.exe -o install -u xxxx -p 80 -m www.xxxx.com -g zzzz -pw yyyy -xuser xxxx -xgroup zzzz -servconf /usr/local/apache/conf/httpd.conf
     
Loading...

Share This Page