The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage extensions not working

Discussion in 'General Discussion' started by cazny, Sep 8, 2004.

  1. cazny

    cazny BANNED

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    FrontPage extensions not working on my server yet it works on my other servers.

    I have FP 2003 and I replicated the issue that my clients are having

    It says in FP error dialog popup

    "The following pages in your website contain dynamic Front Page components...... They will not work because the server you are publishing to does not have the FrontPage server extensions or SharePoint Services installed"

    I have it enabled on all packages. I even deleted the account and re-created it. This works fine on my other servers so I know it has nothing to do with FrontPage nonetheless as I use it to publish our low bandwidth site on another server just fine.

    Apache was even rebuilt and yet it still does not work.

    What could be the problem here?

    Using Fedora Core 2.
     
  2. cazny

    cazny BANNED

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can someone please help
     
  3. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Please ignore this thread and post answers/comments/etc in the cross posted version of it located here.
     
Loading...

Share This Page