The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage Extentions not working

Discussion in 'General Discussion' started by ntwaddel, Sep 7, 2004.

  1. ntwaddel

    ntwaddel Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Templeton, CA
    FrontPage extensions wont work at all for some reason. Everytime i try to publish web it says

    The folder may be in an unavailable location, protected with a password, or the filename contains a / or a \.

    So i checked the apache error log and I am getting this...
    [Tue Sep 7 00:29:03 2004] [error] (13)Permission denied: Incorrect permissions on stub "/usr/local/frontpage/version5.0/apache-fp/_vti_bin/fpexe" in FrontPageAlias().


    Any tips? :confused:
     
  2. logix1000

    logix1000 Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi ,

    I will suggest you to uninstall frontpage to the domain giving you problem and then reinstall frontpage for the same from the WHM , after that just disable Su-exec from the WHM and just try to publish.

    Thankyou.
     
  3. ntwaddel

    ntwaddel Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Templeton, CA
    Its all fixed. Kyle Pinkley took care of it.
     
Loading...

Share This Page