The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage Form to Email Error

Discussion in 'E-mail Discussions' started by moronhead, Nov 13, 2001.

  1. moronhead

    moronhead Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does anyone know what causes this error and how to fix it?[code:1:02970c4816]Saving Form Results to E-Mail will not work unless either the \"SMTPHost\" or \"SendmailCommand\" server configuration parameters are set.[/code:1:02970c4816]
     
  2. Wallaby

    Wallaby Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2001
    Messages:
    131
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Have you installed frontpage mail extensions for that domain? It\'s a separate job in Web Host Manager and is not installed by default.
     
  3. moronhead

    moronhead Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Wallaby,[quote:ee674eaf1e]Have you installed frontpage mail extensions for that domain? [/quote:ee674eaf1e]Yes, I have.
     
  4. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    That error looks like the one you see when you set up a form in FrontPage on the windows client side web that isn\'t runing a server.

    [Edited on 11/14/01 by rpmws]
     
  5. moronhead

    moronhead Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Solution found !

    Reinstalling the FP extensions from WHM didn\'t make the problem go away (it simply refused to reinstall). But trying it from the new install/uninstall in the Cpanel worked perfectly. The forms are back.

    Maybe Nick would want to replace the reinstall script in WHM with the one in Cpanel. :)

    Thanks for all your inputs.
     
Loading...

Share This Page