The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage Install Error - Here's a new one

Discussion in 'General Discussion' started by TSJasonH, May 10, 2006.

  1. TSJasonH

    TSJasonH Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Chicago, IL
    Hi,

    Having a heck of a time with frontpage on some accounts (that's right, others work like a peach).


    Code:
    root@server [/home]# /scripts/setupfp5 www.domain.com
    
    Starting install, port: 80.
    
    Creating web http://www.domain.com.
    Chowning Content in service /.
    Error: The server extensions were unable to access the file ".htaccess". Please check the file permissions.
    Setting Password
    Frontpage passthough auth enabled!
    root@server [/home]#
    And of course it isn't installing; if I check the user's public_html directory there are only _vti_log and _vti_pvt

    I've tried everything. I've removed the users 'site' files and conf file in /usr/local/apache/conf/sites/ and /usr/local/frontpage (resp.).

    Also done a forced reload of http://layer1.cpanel.net/fp/frontpage-5.2-0.i386.rpm
    and upcp'd to the new RELEASE build (from STABLE).

    mod_auth_passthrough and mod_frontpage are both loaded in httpd.conf and all permissions are correct as far as I can tell.

    This one is driving me crazy.:(
     
Loading...

Share This Page