The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage Login Fails - Please Help!

Discussion in 'General Discussion' started by aplustechs, Jul 10, 2005.

  1. aplustechs

    aplustechs Registered

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I get a message that says this when trying to login using frontpage...

    Documents in this folder are not available. The folder may have been moved or deleted, or network problems may be preventing a connection to the server.

    and when I try to reinstall extentions I get this...

    Using Frontpage 5.x!

    Starting install, port: 80.

    Creating web http://www.studioclub.com.
    Chowning Content in service /.
    Error: Cannot create folder "_vti_cnf".


    This is only happening on one account. All others work fine. I even tried deleting the account and resetting it back up.

    Pleas Help,

    - Bryan :confused:
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hello,

    Delete all _files in the public_dir &
    Delete the .htaccess file in the public_html directory (if the file exists)
    And also delete the .cnf file of the particular domain from /usr/local/frontpage/ directory
    Then reinstall frontpage to that domain through WHM

    May be it will help to solve your problem ;)

    Let me know the status.
     
  3. Sloggi

    Sloggi Registered

    Joined:
    Jan 14, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Joho!!! Thanx ;)
    The problem resolved after 2 months testing ;) hehe.
     
  4. DigitalSurgeon

    DigitalSurgeon Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I did the steps mentioned by you but still got the same error when installing Frontpage extensions from WHM :

    Error #20003 Message: Cannot create folder "_vti_cnf".
    (OS Error #13 Message: Permission denied)
     
  5. coolbluenet

    coolbluenet Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Middlesbrough, UK
    I am also having some problems with frontpage. The extentions are installed, but when trying to log in via frontpage it says that they might not be installed. I have tried numerus commands via ssh , also uninstalled and re installed them, but still no joy.

    Can anyone suggest what to do?

    Dean
     
Loading...

Share This Page