The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage problem after whm transfer

Discussion in 'General Discussion' started by dalecpanel, May 29, 2004.

  1. dalecpanel

    dalecpanel Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I just complete the transfer of multiply account using the transfer option in WHM but
    now I’m unable to login in using frontpage. I get an error 500.
    Any suggestions?

    Seams like I’ve had this problem before and had to delete a file but I cant remember.



    Sincerely,
    Dale Wilson,
     
  2. mgphoto

    mgphoto Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    having the same problem after transferring files from another server. Any help?
     
  3. h2oski

    h2oski Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2001
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    anyone have a solution to this yet?

    the following is the error in the logs

    [Wed Jun 23 09:03:51 2004] [error] (2)No such file or directory: Incorrect permissions on webroot "/home/champion/public_html/_vti_pvt" and webroot's _vti_pvt directory in FrontPageAlias().


    I can not find anything wrong with the permissions
     
  4. jackie46

    jackie46 BANNED

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same problem here. After transfersing 245 websites from another server our users are getting the above error. What is the resolution or fix for this?
     
  5. dave9000

    dave9000 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    891
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    arkansas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Everytime we have transfered a FP enabled account we have had to do a reinstall of the FP extensions through WHM.

    Once thats done every site we have transfered worked fine
     
  6. jackie46

    jackie46 BANNED

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The user has already uninstalled and reinstalled FP extensions 5 times if thats what you mean.
     
  7. dave9000

    dave9000 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    891
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    arkansas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I said reinstall them using WHM

    And this has worked every time for us on account transfer
     
  8. saphetiger

    saphetiger Registered

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Front Page Installations hang

    I'm receiving a similar message, but everything looks to be correct. The thing is that when I attempt to install or remove the extensions through WHM it just hangs and there isn't any error output.
     
  9. SonServers

    SonServers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2001
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I've had the same issue after moving many FrontPage accounts but I've always been able to get them working again by going into the user's cpanel and:
    1. Uninstall extensions
    2. Use the Clean Up Old Extensions button
    3. Reinstall extensions
     
Loading...

Share This Page