The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage Problem

Discussion in 'General Discussion' started by ChaChing, Apr 25, 2003.

  1. ChaChing

    ChaChing Active Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    Seems i having problems accessing a FrontPage enabled site. The problem is that when you actually connect to the site you get the user/pw prompt box and it won't accept the user/pw for the prompt or if it accepts it you 'll get a box that says you do not have permission to access this. I'm using the clients user/pw trying to access it. You can access the cpanel fine just not frontpage. Anyone have any ideas what it can be?
     
  2. Hoster2k

    Hoster2k Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2002
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    Had to uninstall and reinstall FP from WHM on the problem account to get it to work.
     
  3. ChaChing

    ChaChing Active Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    I'v tired that several times but still get this box after typing in the user/pw

    " You do not have permission to do this operation. Ask your web site administrator to change your permssions then try again, or log on with a user account that has this permission. To log on with a different user account click ok "
     
  4. ChaChing

    ChaChing Active Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Problem solved..

    Thanks
     
  5. kipper3d

    kipper3d Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Chaching,

    What solved the problem? Uninstalling then reinstalling frontpage?


    -John
     
  6. ChaChing

    ChaChing Active Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    Running

    ./set_default_perms.sh

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. luis

    luis Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2001
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have the same problem... where is that script?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. luis

    luis Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2001
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It gives me this:


    root@me [/usr/local/frontpage/version5.0]# /usr/local/frontpage/version5.0/set_default_perms.sh
    chgrp: changing group of `/usr/local/frontpage/version5.0/apache-fp/_vti_bin/fpexe': Operation not permitted
    Aborting, could not successfully chgrp apache-fp

    Any clues?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. Dmitry M.

    Dmitry M. Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Any fixes? I have this issue now!
     
Loading...

Share This Page