Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Frontpage problems

Discussion in 'General Discussion' started by shopcentar, Sep 30, 2004.

  1. shopcentar

    shopcentar Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Hello,

    we running this version of cpanel/whm:
    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-S65
    RedHat Enterprise 3 - WHM X v3.1.0

    and from the last update frontpage not working for all accounts.

    Apache are completly ok compiled
    we try this:

    /scripts/updatenow
    /scripts/unsetupfp4 <domain>
    /scripts/setupfp5 <domain>

    Also through WHM we run uninstall and install but still nothig.

    My Clinent are disappointment and what to say.

    PLESE help, Thanks, Regards Sasa :confused:

    result is funny:

    Starting install, port: 80.

    Creating web http://<domain>.
    Chowning Content in service /.
    ..........
    ..........
    ......
    Install completed.

    Starting chown, port: 80, web: "/".

    DocumentRoot: "/home/<username>/public_html"
    Setting Password
    Frontpage passthough auth enabled!



    AND FO still not working!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #1 shopcentar, Sep 30, 2004
    Last edited: Sep 30, 2004
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice