The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage, SSL and Cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by KelMcKirdy, Aug 4, 2005.

  1. KelMcKirdy

    KelMcKirdy Registered

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New Zealand
    As I use FrontPage for all my work the following statement is important to me. I was using this set up with no problem and then something happened and on asking to have it looked at was told that I would have to write Scripts and not use FrontPage.

    If this Correct.

    “The Latest version of Cpanel installs the upgraded version of FrontPage extension and it won't allow FrontPage forms with SSL. Since this is a server-wide setting, we regret to tell you that we cannot change the FP extensions in the server“.
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider

    You should be able to use frontpage-ssl if you have a ssl host setup.
     
  3. VexT

    VexT Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Nick,

    By SSL Host you mean a cert for the domain itself not a shared server certificate, correct?
     
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    That is Correct
     
  5. VexT

    VexT Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It appears that cpanel's FP implementation won't run fp bots through SSL. I've done some looking and it appears that is very commonplace. However, Ready to Run's version of the FP extensions will process bots via SSL.
     
Loading...

Share This Page