The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage Won't Work After upgrade.

Discussion in 'General Discussion' started by vortex2000, Oct 25, 2004.

  1. vortex2000

    vortex2000 Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    All of my clients Frontpage Extensions will not work after upgrading to the latest stable build.

    I have tried all of the following and nothing has worked.

    /scripts/updatenow
    /scripts/initfpsuexec
    find /home -name "service.pwd" -exec chmod -v 600 {} ';
    /scripts/updatefrontpage

    I have even deleted the site and re-installed it and still nothing.

    Can someone please help?
     
  2. xxlwebhosting

    xxlwebhosting Member

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    The Netherlands
    If anyone has a solution for this, please post here. I have the same problem as well.
     
  3. onaweb

    onaweb Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello vortex2000,
    I had the same problem after the upgrade. It was about an hour after performing the upgrade that the calls and e-mails started coming in. I ran find /home -name "service.pwd" -exec chmod -v 600 {} '; and was informed by everyone having problems that their site was fixed. That was last week, it started again yesterday. I received several calls yesterday about the same problem from the exact same clients (who are now getting very upset and asking me if I know how to maintain a server.) It would be nice if this could be fixed permanently, rather than up - down - up - down.
     
Loading...

Share This Page