The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FrontPage

Discussion in 'General Discussion' started by exahost, Feb 12, 2002.

  1. exahost

    exahost Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone know how I can determine what version of FP extensions I am running? (ie FP 2002) For that matter, is there a place I can check the version of softare in WHM?

    Thanks,


    Pete.
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Not sure if WHM does it...... it does a LOT of shite but I'm not sure of that. If WHManager could give you the current loaded modules in apache that would suffice in providing you the details you are seeking........

    **feature request hint**

    :p For now, it's easy to tell by the apache main error_log,
    cat /usr/local/apache/logs/error_log | grep PHP

    That will print out the line that shows loaded modules and apache's current version. FrontPage 4.0 = 2000 server extensions, FrontPage 5.0 = 2002 server extensions.

    g00d luck.
     
  3. dzevad

    dzevad Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2001
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I use this to check my and other servers:

    http://www.hexillion.com/utilities/DomainDossier.vbs.asp?dom_whois=1&net_whois=1&dom_dns=1&traceroute=1&svc_scan=1

    it gives other info as well.
     
  4. exahost

    exahost Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks a bunch!!

    :) That really helped! Both solutions work great!

    Have a good one!

    Pete
     
Loading...

Share This Page