The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frontpage

Discussion in 'General Discussion' started by compunet2, Dec 30, 2007.

  1. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm running WHM 11.11.0 cPanel 11.16.0-S18450 with Apache 1.3.39. I have a client who insists on using frontpage and isn't able to connect (login prompt doesn't come up). I've just got done running EA3 a few days ago, so I dont' know if that had a negative effect on connectivity. However I did double check and frontpage was checked. I also tried to install and uninstall the extensions on his domain with no luck.

    grep -i frontpage /usr/local/apache/logs/error_log | tail -n 1 shows:

    [Sun Dec 30 18:43:10 2007] [notice] Apache mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.30 OpenSSL/0.9.7a configured -- resuming normal operations

    Any suggestions?
     
  2. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Planet Earth
    Are Frontpage Extensions installed on the account?
     
  3. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes, I've tried uninstalling and re-installing, no luck. This particular account was working for about 3 years prior to the EA3 update.
     
  4. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Now getting this error when tyring to upload via frontpage:

    "Server Error : The server extensions were unable to access the file " picture.jpg.tmp". Please check file permissions. This error message comes up whether im trying to save a picture or just an htm page.
     
  5. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
    Be sure nothing has changed with the permissions, also the ownerships. We have seen the ownerships on folders/paths change for whatever unknown reason and doing a chown -R whatever:whateverelse fixed it.
     
  6. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Path to what folders though? I'm not able to upload files that don't exisit on the server...



    Support Request Id: 231078
     
Loading...

Share This Page