The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frozen message just dissapeared....

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Alejandro P, Jun 12, 2008.

  1. Alejandro P

    Alejandro P Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Days ago I got a request from a client who could not send email to another domain, his emails were put in queue and got frozen, they didn't bounce or warned the sender after 3 days just disappeared.

    When I checked at the exim_mainlog, the message in question dissapeared after being frozen in queue getting this error:

    smtp transport process returned non-zero status 0x000e: terminated by signal 14

    2008-05-24 17:34:23 1K17WW-0002so-Sn == vicoello@xxxxx.com R=lookuphost T=remote_smtp defer (-1): smtp transport process returned non-zero status 0x000e: terminated by signal 14
    2008-05-24 17:34:23 1K17WW-0002so-Sn Frozen
    2008-05-25 18:02:27 1K17WW-0002so-Sn Message is frozen
    ...
    2008-05-26 22:08:47 1K17WW-0002so-Sn Message is frozen
    ....
    2008-05-27 15:00:31 1K17WW-0002so-Sn Message is frozen
    ??? Dissapeared

    It never warned the user as said it dissapeared, I have checked exim_mainlog and have found other cases to different domains that maybe the users have not reported but they were lost too.

    I have checked the exim_mainlog regularly and find this problem for other messages on different domains. Also checked on other servers and it seems to be happening on them too.
     
    #1 Alejandro P, Jun 12, 2008
    Last edited: Jun 12, 2008
Loading...

Share This Page