The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Frustrated - Any Ideas

Discussion in 'General Discussion' started by hostanet, Sep 2, 2004.

  1. hostanet

    hostanet Registered

    Joined:
    May 22, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just setup a new server (hostname - srv01.domain.com) with the following problem.
    When you create the first hosting account (domain.com), you can access it using http://123.123.123.123 but you cannot access it by using http://domain.com

    Things I know for sure:
    The domain name resolves.
    When I configured the server the first thing it asked for was the "a" entry for the hostname... which was entered correctly... But when you click on "ip address usage" usually the hostname shows up next to the main ip thats listed. It is not there.

    Also...
    When setting up nameservers, you assign the ip and then add the "a" entry for nameserver (ns1.domain.com).
    Should this "a" entry show up seperately from the hostname "a" entry when clicking on "edit a dns zone"

    Thanks!
     
  2. hostanet

    hostanet Registered

    Joined:
    May 22, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Also now my "server status" page is half gone.
    Any ideas?
     
  3. sawbuck

    sawbuck Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes it should.
     
Loading...
Similar Threads - Frustrated Ideas
  1. L.V
    Replies:
    1
    Views:
    118

Share This Page