Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

ftp.domain.com-ftp_log.offset

Discussion in 'General Discussion' started by Brad, Apr 21, 2002.

  1. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    We are getting random &ftp.domain.com-ftp_log.offset& log files showing up in our server root directory..

    These files are normally here:
    /usr/local/apache/domlogs/


    The Apache settings for the bytes logs are showing:
    BytesLog domlogs/domain.com-bytes_log


    Any idea why this is happening..


    One Domain has the same log created in the following:

    /var/cpanel/
    /root/
    /usr/local/apache/domlogs/


    There are 3-different &ftp.domain.com-ftp_log.offset& logs in the root directory, one from a domain created just yesterday..


    Also, if you view the log files, they all show -1


    Thanks
     
  2. xnull

    xnull Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I had one domain get ftp log files spawned in 3 other client's home directories and in the root.. (last week I think) Quite odd.
     
  3. sbrad

    sbrad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Good question.
    I have the same issue.
     
  4. TRAIN YARD SOFTWARE

    TRAIN YARD SOFTWARE Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Same issue here
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have it too
     
  6. JapAniManga.ch

    JapAniManga.ch Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Location:
    Switzerland
    here also :(

    I also have it !
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. sina

    sina Active Member

    Joined:
    Mar 7, 2002
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    us too.
     
  8. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I see them all over the place.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. xnull

    xnull Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Sounds like some strange bug to me.
     
  10. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I have seen this behavior for quite some time (at least a month). I have posted before about it, but it looks like no one cares much about this issue :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. Brownie

    Brownie Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Im also getting these on my box too :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice