The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ftp quota not work

Discussion in 'General Discussion' started by hkewell, May 18, 2007.

  1. hkewell

    hkewell Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2002
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    i was update the new version Cpanel. But there was found a little problem. When i create the ftp user account. the quota limit was gone. User can't to limited their ftp user antmore... Any one know what wrong ?
     
  2. sehh

    sehh Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    579
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Europe
    It is a known bug, FTP quotas are not working in cPanel.

    There is a 2-year old bugzilla report marked as new/confirmed but nobody fixed the bug.
     
  3. jonwatson

    jonwatson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    I just had a customer point this out to me today with cPanel 11. There is no quota box as shown on the video tutorial.

    Is this still a bug or am I missing something?

    Thanks

    Jon
     
  4. DaveUsedToWorkHere

    DaveUsedToWorkHere Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Switch to pure-ftpd in WHM and you'll see the quota line in cPanel.
     
  5. jonwatson

    jonwatson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Aha...awesome. Thanks!
     
Loading...

Share This Page