The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GD is installed on my server, but web accounts cant use it?

Discussion in 'General Discussion' started by schoeps, Mar 11, 2005.

  1. schoeps

    schoeps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    [RESOLVED] GD is installed on my server, but web accounts cant use it?

    Do I have to turn it on somehow?
     
    #1 schoeps, Mar 11, 2005
    Last edited: Mar 11, 2005
  2. jdonoso

    jdonoso Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    The Third Rock from The Sun!
    Have you compiled Apache to use it?

    Regards,
     
  3. schoeps

    schoeps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6

    no, is that what I need to do? I found this online, but have no idea how to do it...


    Thanks for your help..
    Bri
     
  4. schoeps

    schoeps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    SOLVED

    I updated Apache in WHM and simply checked "GD". Is it me or does WHM make it to easy :)

    Thanks for the help! :)

    Bri
     
  5. jdonoso

    jdonoso Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    The Third Rock from The Sun!
    No problem Bri,

    That was exactly what you needed to do :)

    Glad you got it working.


    Best regards,
     
Loading...

Share This Page