Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

GD library

Discussion in 'General Discussion' started by sparkegy.com, Mar 21, 2008.

  1. sparkegy.com

    sparkegy.com Registered

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    my GD library doesn't work .... i don't know if it is deactive or not installed please anyone help me
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Is the option for it checked in EasyApache?
     
  3. sparkegy.com

    sparkegy.com Registered

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    i don't now how can i use my easy apache so i want any explain for it and how i can make an update for apache with it without lossing any data

    but in my cpanel i see that in the Installed Perl Modules :

    GD (2.35) GD::Graph (1.44)
    GD::Text (0.86)



    i waitig for help
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Ah, Perl modules. I assumed you were talking about PHP.
     
  5. sparkegy.com

    sparkegy.com Registered

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    so , can you help me ?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice