The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GD & php

Discussion in 'General Discussion' started by ryan0204, Oct 25, 2004.

  1. ryan0204

    ryan0204 Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Does anyone know if there is an automated way to install GD(image control library) & configure php to us GD on a server using whm?
     
    #1 ryan0204, Oct 25, 2004
    Last edited: Oct 25, 2004
  2. Sinewy

    Sinewy Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    367
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney, Australia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    if you have root access:

    look under the Software section. go to Update Apache.

    select GD and hit start build.

    if you're a reseller: contact your provider.
     
  3. ryan0204

    ryan0204 Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks Sinewy, that worked perfectly.
     
Loading...

Share This Page