The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

getting 500 error

Discussion in 'General Discussion' started by Final-Solution, Dec 23, 2002.

  1. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I tried to set up a cgi script to open a freebie thing like geocities, but when i try to use it i get a 500 error, internal server error. The files are uploaded and CHMOD'd to 777, any ideas where i can look to find out why I'm getting errors?

    thanks!
     
  2. A-Dep

    A-Dep Member

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    /etc/httpd restart
     
  3. JustinK

    JustinK Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do you have suexec running? If so, change anything you have set at 777 to 755.
     
  4. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thanks!

    thanks! setting it to 755 worked out great! just one more question, though its not too important . . can i include the cgi file with php? when i try it just prints the whole cgi file =-0

    thanks for the help!
     
Loading...

Share This Page