Getting Failed Messge About SPAMD/IMAP/ClamD/Exim

selvamurali

Active Member
Jan 15, 2009
31
0
56
India
cPanel Access Level
Root Administrator
dear friends

i received continous mail about my server services failed like SPAMD/IMAP/CLAMD/EXIM
After that i received restarted this services
its any hacking attempt?
can you help me
thank you

Messages Attached
Server:
Primary IP:
Service: imap
Notification Type: failed
Notification: imap failed @ Thu Dec 13 22:16:00 2012. A restart was attempted automagically.
Service Check Method: [socket connect]
Reason:
TCP Transaction Log:
<< * OK Waiting for authentication process to respond..
>> A001 LOGIN __cpanel__service__auth__imap__SOdgSooc2Dr5Z5x7_RW5By8OsK6bYWKpvsd3JfpwTbfgRi_gV3TWFcPuMh8PnDnD fWGivqiLCTQY36qYcvXHZPf7IQpv5sZPB_KJs5njLUaGgMoXwJGdZoyeEghPynZ_
<< * OK Waiting for authentication process to respond..
imap: ** [* OK Waiting for authentication process to respond.. != A001 OK]
: Died at /usr/local/cpanel/Cpanel/TailWatch/ChkServd.pm line 865, <$socket_scc> line 2.
EXIM
Notification Type: failed
Notification: exim failed @ Thu Dec 13 22:16:00 2012. A restart was attempted automagically.
Service Check Method: [socket connect]
Reason:
TCP Transaction Log:
<< 220-vmclouds.vmclouds.net ESMTP Exim 4.80 #2 Thu, 13 Dec 2012 22:18:25 +0530
<<
<<
>> EHLO localhost
<< 250-vmclouds.vmclouds.net Hello localhost.localdomain [127.0.0.1]
<<
<<
<<
<<
<<
<<
>> AUTH PLAIN AF9fY3BhbmVsX19zZXJ2aWNlX19hdXRoX19leGltX19TNWlEZ3NxRm5VeEdQVm1qNXNzMGtXSzYyUHNMZFNCVjhVZWo5eE0wZGZfU3U3TGt6dDBGdEtIbU51X2dMZ3oyAHNNWFcxa3E2WHlWTE1kVEljbzN1cXdvRVZfZmJTSXFkZGpkd3c2dHRZel9DdGFDa2F2WWpvYl9PRmhKQnNhVXM=
<< 435 Unable to authenticate at present
exim: ** [435 Unable to authenticate at present != 2]
: Died at /usr/local/cpanel/Cpanel/TailWatch/ChkServd.pm line 865, <$socket_scc> line 11.
pls guide me
 

ebe

Member
Jul 6, 2006
17
1
153
I have the same problem every night since 11.34 update, when server make checkups

imap failed @ Sat Dec 29 01:12:21 2012. A restart was attempted automagically.
after one second:
imap check was successful after restart.

I dont know were is the problem ...