The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

getting password error when transferring accounts

Discussion in 'General Discussion' started by dhecker, Jun 27, 2005.

  1. dhecker

    dhecker Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hello -

    I just set up a new cpanel/whm server and I'm having difficulty transferring some of the accounts. A few of them transferred just fine, but the others are giving password-related errors like this:

    Packaging the account...

    pkgacct version 3.1 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    We will be spliting the archive!!
    rdate: Operation not permitted: could not set system time: Mon Jun 27 18:07:02 2005

    Copying Reseller Config...Done
    Copying SSL Certificates, CSRS, and Keys...Done
    Copying Mail files....Done
    Copying frontpage files....Done
    Copying proftpd file....Done
    Copying www logs.............
    Done
    Grabbing mysql dbs............
    Done
    Grabbing mysql privs...Done
    Copying mailman lists....Done
    Copying mailman archives....Done
    Copying homedir.............
    Done
    Copying cpuser file.......Done
    Copying crontab file.......Done
    Copying quota info.......Done
    Storing Subdomains....
    Done
    Storing Parked Domains....
    Done
    Storing Addon Domains....
    Done
    Copying password.......Done
    Copying shell.......Done
    Creating Archive ............................................
    ...............
    ...............
    ...............
    Done


    Done
    Remote file is: /home/revcom/cpmove-lipomafo-split/cpmove-lipomafo.tar.gz.part1
    Setting permissions on the account package...

    Done
    Copying account package file...The password you provided is not correct. Retrying Copying account package file...The password you provided is not correct. Retrying Copying account package file...The password you provided is not correct.
    Transfer Error
    Unable to copy archive

    eldset>
    Transfer Error
    Unable to copy archive


    I have confirmed manually that both the root password and the wheel user/password are correct. Does anyone have any ideas why this might be happening??

    thanks, Dave
     
  2. dhecker

    dhecker Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ahh

    i figured it out - the account that I was using as a wheel user on the source machine had a quote, and there wasn't enough space for it to store the cpmove packages during the process..
     
Loading...

Share This Page