Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Graph errors in X3

Discussion in 'General Discussion' started by dwykofka, Nov 2, 2007.

  1. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    On one of my servers I am noticing strange graph alignment issues across multiple users.

    See the attachment
     

    Attached Files:

  2. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    no thoughts on this one?
     
  3. arhs

    arhs Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2003
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I’m also experiencing the same issue.

    WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-C17853
     
  4. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    I am running
    WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-R17853
     
  5. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Someone told me that it appears normal in IE6 so perhaps it's a css issue..

    Hopefully someone on staff will see this thread and look into it.
     
Loading...

Share This Page