The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Great Success" shows for domain.com, IP shows site?

Discussion in 'General Discussion' started by partsace, Mar 8, 2007.

  1. partsace

    partsace Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We are having a problem with our server and we can't figure it out.

    When we add a site to our server, we don't get any errors. But when you look at the site, you see the "Great Success" page. When you go to the IP, you see the site that was uploaded. Any ideas?

    Scott

    Site: http://www.authenticjeep.com
    IP: 70.87.231.99
    You can also see it at http://70.87.231.99/~authjeep/
     
    #1 partsace, Mar 8, 2007
    Last edited: Mar 9, 2007
  2. big_bull

    big_bull Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Check entry in httpd.conf check which IP is assigned to the domain in that file.
     
  3. partsace

    partsace Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Tried that...

    This is getting very weird! I have tried everything under the sun and nothing is working. You can see the site by everything, but the actual domain name.

    Scott
     
  4. mctDarren

    mctDarren Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    664
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Scott,

    It's your DNS setup. Have a look here: http://www.dnsstuff.com/tools/dnsreport.ch?domain=authenticjeep.com+

    There is no authoritative server associated with that domain. The final error on that page, "FAIL SOA Record No valid SOA record came back: com. is not authenticjeep.com." says to me that your zone file has an error in it. Check the zone file and fix any errors that might have crept in for some reason, or you can remove and re-add the domain via WHM if you're unsure how to fix the records. HTH!
     
  5. big_bull

    big_bull Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hi,

    Its working now what was the problem?
     
  6. mctDarren

    mctDarren Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    664
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Have a look at my DNS link now. Their DNS was muxed. :) Sad though! I was hoping to go to your site for some parts for my jeep. :( lol
     
  7. partsace

    partsace Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    wait and see

    I have no ideal what we did. We did 3 restores on this machine because the of an Ensim transfer and that screwed everything up. It is just better to move the sites over manually and not use the enXim to do it.

    Thanks,

    Scott
    Ps. If you are looking for parts, head to DealerParts.com
     
Loading...

Share This Page