The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

groupadd not working???

Discussion in 'General Discussion' started by quadrahost, Mar 4, 2004.

  1. quadrahost

    quadrahost Active Member

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm trying to install clamav, but I cannot install the group. Everytime I do

    groupadd clamav

    I get the following:

    bash: groupadd: command not found


    HELP???
     
  2. BrightAdmin

    BrightAdmin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi Quadrahost,

    Try to locate groupadd in your server and move it to /bin directory and try executing your command or install groupadd package from your CD or download it and try. It will help you to fix your problem.

    Regards,:)
     
  3. mickalo

    mickalo Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Messages:
    765
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    N.W. Iowa
    Would you happen to have a copy of the HowTo, to install the ClamAv for the first time, not the upgrade... the cpanelplus site no longer lists the HowTo do the first-time install

    thx's
    Mickalo
     
  4. BrightAdmin

    BrightAdmin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
Loading...

Share This Page