The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Gzip using 55% cpu

Discussion in 'General Discussion' started by bhanuprasad1981, Jan 31, 2011.

  1. bhanuprasad1981

    bhanuprasad1981 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    i see in stats that gzip is using 55% cpu , i have already turned off gzip compression in cpanel tweak settings , but why it is still showing up :(
     
  2. skysel

    skysel Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Probably because there is scheduled backup running in the background :) Backup procedure uses gzip.
     
  3. bhanuprasad1981

    bhanuprasad1981 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    i use incremental method so no compression in backups.
     
Loading...

Share This Page