Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

hacked 5 time in 7 days by cpanel php-nuke

Discussion in 'General Discussion' started by emeric21, May 10, 2004.

  1. emeric21

    emeric21 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    hacked 5 time in 7 days reason: php-nuke

    Hello my customer php-nuke was hacked 5 times this week.
    How i can upgrade your php-nuke(6.8) to the latest version (7.2)?

    Cpanel response:
    This is not possible at this time. You may enter this into our bugzilla system via the following URL if you like.

    http://bugzilla.cpanel.net/

    Thank you.

    Michael Photakis
    ***********************
    What is the problem?
    thats should be a priority.
    cpanel version: Version: 9.2.0-RELEASE_24
     
    #1 emeric21, May 10, 2004
    Last edited: May 10, 2004
  2. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    428
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Re: hacked 5 time in 7 days reason: php-nuke

    You can download the latest version from the PHP Nuke site and upgrade manually.
     
  3. emeric21

    emeric21 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Re: Re: hacked 5 time in 7 days reason: php-nuke

    php-nuke in cpanel is not modified by cpanel?
    This can hard to only upload the new version, no?
     
  4. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    191
    Re: Re: Re: hacked 5 time in 7 days reason: php-nuke

    It's not modified by cpanel. Just follow normal upgrading procedures and you'll be fine.
     
  5. Getox

    Getox BANNED

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Well there is an easy way,
    but that costs money for you,
    If you had Fantastico, it has the latest versions of the scripts
    and installs/upgrades them for you when you want it to

    i got my fantastico free with my server from www.EV1Servers.net
     
  6. emeric21

    emeric21 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    ohhhh, i don't have fantastico
     
  7. webdev1

    webdev1 Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice