Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Hard Coded URL's

Discussion in 'General Discussion' started by RAIS2, Sep 8, 2004.

  1. RAIS2

    RAIS2 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Why are the links in <cpanel Mysql="listdbs()"> hard coded??? How can these be access able?

    cPanel Admin Request - can these urls be accessable for theming? Or is there a way to list the dbs differently?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #1 RAIS2, Sep 8, 2004
    Last edited: Sep 8, 2004
  2. RAIS2

    RAIS2 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    RESOLVED.. plugged away for hours and hours, searching, and posting to forums I have found the solution!!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Brio

    Brio Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    What was the solution?
     
  4. RAIS2

    RAIS2 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    A simple javascript redirection.. changed the .html to .php in the url..

    Code:
    <script>
            url=document.location.toString()
            url=url.replace(/(file.html)/,'file.php')
            document.location=url
          </script>
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice