The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Has any one else noticed a bug in the licence registration

Discussion in 'General Discussion' started by barkermn01, Mar 17, 2010.

  1. barkermn01

    barkermn01 Member

    Mar 17, 2010
    Likes Received:
    Trophy Points:

    I'm a long term user of cpanel

    I have 2 servers with cpanel on them,

    1 is my own personal box barkersm****

    the other is a business VPS vps1.welfordm****

    no barkersm**** has 5 IP's and when i start that up the primary IP is the ip on device eth0

    But for some reason on the VPS vps1. uses the heights device posible wich is eth0:2,

    No my Primary IP is on eth0 so why is this using the last ip i have to take the other 2 ips offline then run the license file /usr/local/cpanel/cpkeyclt then re-enable my other ips

    Now Cpanel say it runs on the primary all over these forums now is this a bug in my install or a bug in VPS-Optimised Cpanel would like to know from other users if this is a bug can cpanel look into it please
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Jan 24, 2005
    Likes Received:
    Trophy Points:
    Going by your explanation it is not clear what the exact issue is with the IP addresses. If you could put the issue in a more proper way, people could definitely help you out OR rather have someone look into your issue especially your hosting company.

Share This Page