The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Has anyone successfully run Jboss under cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by drinky, Jan 31, 2005.

  1. drinky

    drinky Member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Have searched the forums for information, but to no avail.

    Was wondering if anyone has had experience with getting Jboss AS to run on the same server as Cpanel/WHM?

    Regards
    Brett
     
  2. blenard

    blenard Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have....email me
     
  3. 000

    000 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Jboss is a sustitute of TOM ?

    Then if we have TOM we no need Jboss?

    We need setup EJB or EJB3 to run JSP correctly ?
    How setup EJB? 3 or 5?
     
  4. viraj

    viraj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    JBoss Application Server can be run successfully on Linux cPanel servers without any problems...
    I've installed many a times, without any problems.. the fact that it requires a LOT of memory [RAM] :D

    Best luck..
     
  5. 000

    000 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Who used more TOM or JBOSS ?
     
Loading...

Share This Page