The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP !! Apache failing - tried everything I know

Discussion in 'EasyApache' started by EMS, May 15, 2004.

  1. EMS

    EMS BANNED

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I need some desperate help if anyone can make suggestions.

    Apache is failing on my server since 4pm this afternoon - suddenly happened.

    I checked the httpd log - nothing at all in there.

    Tomcat had stopped working a few days ago - seemingly after recent update - so to make sure it wasnt this, Ive removed tomcat compeleteley - and all references in httpd.conf

    still apache wont restart.

    I do a httpd configtest and there are a few entries with a mising </virtualhost> - strange - so I correct this. Plus some missing sub domain entries like Warning: DocumentRoot [/home/blah/public_html/] doesn not exist.

    then run httpd configtest again - I get "syntax OK"

    I've run /scripts/easyapache - ive restarted my server - still apache wont start.

    Things ive done today...

    Al I have done today is run a zone fixup and i had some trouble with an ssl cert - I had to create new signing requests about 5 times and there was still a problem with the key - long story - so Ive removed some recent files from usr/share/ssl/certs - no big deal.

    I'm totally lost as to what might be the problem and I've got a few hundred domains on here !!

    Any help would be GREATLY (paypal) appreciated !!
     
  2. EMS

    EMS BANNED

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gah -

    Fixed it.

    I must remember to clear out the ssl references in the conf file next time.

    :eek:
     
Loading...

Share This Page