The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP: Bandwidth in WHM totally wrong

Discussion in 'General Discussion' started by Snowman30, Jun 2, 2004.

  1. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Ive got a problem on one server running the latest R of CPanel.

    A few sites on it are reporting incorrect bandwidth in WHM and CPanel.

    One site for example in the first 2 days of this month has done around 40Mb of traffic however WHM is reporting its bandwidth at 106Mb

    Ive looked in /var/cpanel/bandwidth and it reports:

    6.1.2004-all=41215498
    6.1.2004-http=41215498

    for this site unyet in WHM and CPanel it reports:

    106.026426 Mb
    0.103541 Gb

    Total 106.026426 0.103541

    Ive checked awstats and it reports only around 40Mb of traffic which would be normal.

    anyone have any ideas as to what could be causing this as its causing the affected sites to go voer bandwidth constantly.
     
  2. AlexAT

    AlexAT Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ukraine
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have the same problem also.
    I use latest CURRENT.

    I have:
    but WHM shows that 1039.092237 Megabytes used.

    Anybody knows how this can be fixed?
     
  3. trparky

    trparky Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    184
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I would also like to know this myself.
     
  4. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Let a solution be found. I have the same problem on all of my servers.
     
  5. dhabets

    dhabets Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2001
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    same here on 1 server... anyone have a solution? It seems to be adding the daily totals and then multiplying by 2?
     
  6. AP

    AP Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    open a ticket to CPanel yet? that is the fastest way to get it fixed.
     
  7. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    there are already several bugzilla reports about it.
     
  8. manokiss

    manokiss Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
Loading...

Share This Page