The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! Email just gone? when upgraded to CP10 (C145) with Horde3/Imp4

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jpfour23, Mar 19, 2005.

  1. jpfour23

    jpfour23 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I decided to upgrade because many of my clients were interested in the new Horde/Imp feature. But when I did this, it seems as though many of their mailboxes were just deleted!

    Is this true? I can't find them anywhere?

    I have like 50 different people using IMP and they were listed in /home/user/mail/domain.com/*

    Now when I look at that directory I see like 6.

    Does anyone know what happened to all my clients email?

    Thanks!!!!
    Josh
     
  2. jpfour23

    jpfour23 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Anyone?

    Anyone???????????
     
  3. cyexx

    cyexx Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I had the problem when i added a new mail box i had to go back a week on the last backup file in cpanel and rebuild the entire domain from the backup
     
  4. jpfour23

    jpfour23 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    What do you mean? You just added a new mail box and everything else deleted?

    Thanks,
    JP
     
  5. cyexx

    cyexx Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    yes i added a new mailbox to a domain and all the other emai boxes in the domain vanished along with everything associated with them. mind your that account has no limiters and is my main domain account for the bissness. it took about 30 mins to recover back from the weekly tar file
     
Loading...

Share This Page