The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP = FRONT PAGE STOPPED WORKING

Discussion in 'General Discussion' started by hst, Jul 9, 2002.

  1. hst

    hst Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Recently upgraded apache with the easyapache script and frontpage stopped working on two servers. Tried to upgrade FrontPage to fix it on one server and FrontPage still doesn't work. Also when upgrading FP5.0 if filled up my / partition.

    Anyone help with this??
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hm............
    What are the exact errors you are experiencing?
    Did suexec get switched on by default with your apache update?

    Also, next time before you unpack a self extracting archive, move it to a partition where you have at least 100 megs to work with it.

    (200/300 megs would be even safer)
     
  3. hst

    hst Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    suexec did re-enable

    Yes, suexec did automatically re-enable with apache update so I turned it back off before upgrading.
     
  4. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    OK, great-

    But, can you please outline exactly what the error messages are, or what exactly is happening that leads you to believe FP is broken? That will help the peoplez here formulate a solution....

    thanks
     
  5. hst

    hst Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    FrontPage server extensions not installed

    When setting up new accounts and trying to publish to them with frontpage it says server extensions are not installed. Set up serveral test accounts all with the same error
     
  6. Jedito

    Jedito Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Do you have &HotLink Protection& enabled? I noticied that mod_rewrite and FP extentions do not like each other, and do not work togheter, seems like the Rewrite directives on .htaccess screw the FP extentions.
     
Loading...

Share This Page