The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP just installed cpanel for first time

Discussion in 'General Discussion' started by vamps, Mar 17, 2003.

  1. vamps

    vamps Registered

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hey there.. we just had cpanel installed to one of our servers.. its my job to figure out how to finish it.. well here are my questions i hope someone can help

    1. i want to import our current domains to have access over them but the cpanel only calls to http://yourdomain.com .. how do i change this and inport our sites
    2. i am looking to install additional add on scripts.. do ya know where i can find any?
    3. WHManager again how do i import my domains to manage .. ????
      [/list=1]

      thanks
     
  2. alwaysweb

    alwaysweb Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    1. What's 'import site' ? You can create the site via the WebHostManager (https://ip.here:2087/ )

    2. Hire someone.

    3. 'Create Account' under the WHM left menu. Upload via FTP or use scp from command line if you know how.
     
  3. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Be Specific...

    Hello,

    Always put your points very Clearly. It makes your problem more understandable by others.;)

    Let me know something..:)

    How were u managing ur sites before cPanel?
    Which OS and WHM version ur using?
    What do u exactly mean by Importing the sites?

    Regards,

    :p
     
  4. vamps

    vamps Registered

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    What's 'import site' ? You can create the site via the WebHostManager (https://ip.here:2087/ )

    we have 20 domains on the server and i want them in cpanel for management



    Hire someone.
    my boss allready did....me


    How were u managing ur sites before cPanel?
    we weren't the host was doing everything for us


    What do u exactly mean by Importing the sites?

    we have 20 domains on the server and i want them in cpanel for management
     
  5. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Excuse me

    Hello,

    Hire someone.
    my boss allready did....me
    u mean to say he already did the biggest mistake in life :D

    How were u managing ur sites before cPanel?
    we weren't the host was doing everything for us
    I know u cannot host anything. Infact your need to get hosted by someone.

    What do u exactly mean by Importing the sites?
    we have 20 domains on the server and i want them in cpanel for management
    How were these 20 domains managed previsously by the server?


    Regards,

    ;)
     
  6. vamps

    vamps Registered

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Excuse me

    look moron if i wanted the abuse i would ask your mom

    anyone else besides this idiot
     
  7. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Mind you

    Hello Bast.....u know the next.

    That means u would have asked your Grand Mother Right?

    Oh My!! What a Son I have got!!! :D


    Bye Son,

    Only Your's Papa,
    rh_linuxion.
     
Loading...

Share This Page