The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help me... ): Please!?

Discussion in 'General Discussion' started by e-chattie.com, Aug 10, 2006.

  1. e-chattie.com

    e-chattie.com Registered

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello there, I come to you with a little problem... I know this is not a support forums. But I really don't know what to do...

    Here is my problem;

    I have 2 Domain Names that go to the same site. They were hosted on (lets say for legal reasons) HOST.A. I made a complete site backup on HOST.A to be restored on HOST.B. This is becuase I have multiple MYSQL databases etc...

    This has been restored on the server. However I cannot access the site at all. My domains are pointing now to ns1.HOST.B.com and ns2.HOST.B.com with (domain.com) been the primary one and we tried setting up (domain.co.uk) to be the secondary one... It won't work...


    As anyone ran into this problem before? and is there a cure?

    Our site doesn't get many visitors and the people that are on it might be getting annoyed that they cant use it...

    Faithfuly,


    Si.
     
  2. cpanelinfoseeker

    cpanelinfoseeker Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    323
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NE Illinois
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You didn't say when you changed the nameserver information, but it can take some time to update before the site is usable at the new location. (Normally in the 1-4 hour range, depending on your particular update)
    Ron
     
Loading...

Share This Page