The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help please..................

Discussion in 'General Discussion' started by ullalla, Jan 31, 2006.

  1. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there,

    I am getting this error : - Cannot run the FrontPage Server Extensions on this page,

    Please anyone can have any idea?

    Your quick response is appreciated.

    Thank U ::)
     
  2. PDM

    PDM Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Angel Fire, NM
    Have you tried removing and re-installing the FP extensions in cPanel?
     
  3. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    Hi PDM,

    Yes I tried with that , but no hopes :(

    Thank you for your response
     
  4. Murtaza_t

    Murtaza_t Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I think you should try uninstalling & installing from WHM and not from Cpanel and if you dont have root access ask your host to do it as some times Cpanel does say that it has installed FP but it has not in real.
     
  5. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    Hi Murtaza_t

    I will do so thank you for your suggestion...
     
  6. Drew Nichols

    Drew Nichols Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SC
    I figured I would update this post. Uninstalling/reinstalling does NOT work. I ended up using cgiemail.
     
Loading...

Share This Page