The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! - Server keeps going down

Discussion in 'General Discussion' started by Jeepers, Dec 25, 2004.

  1. Jeepers

    Jeepers Registered

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    When I check WHM its telling me that everything is failing but when I restart these things they are still showing as failed. My memory used keeps jumping up to around 90% and then the whole server goes down. Server load eventually goes up to 4 and it turns red as well :(

    I can't figure out what's wrong here, its telling me the memory isn't being used by anybody so what is it being used for and why does my server keep crashing?

    Have I missed something? :confused:

    [​IMG]

    Regards
     
  2. Jeepers

    Jeepers Registered

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Some other images that may help...

    [​IMG]


    [​IMG]

    Nobody?
     
  3. fwwebs

    fwwebs Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  4. Jeepers

    Jeepers Registered

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've rebooted at least 6 times today after the server completly crashed but it still does the same thing after about 10 or 15 minutes. :(
     
  5. shamend143

    shamend143 Member

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    iam getting same problems after upgrading WHM 3 days back
     
  6. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    The screen shot is great, but not very helpfull. What are the log files saying ? Are the services really down ? If not, have you tried restarting chkservd ? Any suspicious activity going on ? Anything wierd in the tmp folders ?

    You seem to have your apache well out of date. There are security vulnerabilities known for that version. You may have been compromised. If apache is out of date, lord only knows what else is.
     
  7. ntfx

    ntfx Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    owned innit.
     
  8. dezignguy

    dezignguy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    just something I noted... your /tmp seems to be screwed up somehow... you have multiple /tmp dirs showing up in that Current Disk Usage image... that's odd.

    Also, it seems that your bind/named may be out of date as well.

    It'd be nice to have the output from 'top' and 'ps aux' as well.
     
Loading...

Share This Page