The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help virtual hosts

Discussion in 'General Discussion' started by dilut3d, Jan 10, 2004.

  1. dilut3d

    dilut3d Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    canada
    I have this problem.

    I add a domain, and dns entries, but the domain keeps redirecting to the main site. All my domains do this right now.

    I checked httpd.conf in the virt section and commented out the duplicate entries for NAMEDVIRTUALHOST xxx.xxx.xxx.xxx:80 I also check the entries here is what it looks like:

    <VirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx>
    ServerAlias www.canstream.net canstream.net
    ServerAdmin webmaster@canstream.net
    DocumentRoot /home/jasonl/public_html
    BytesLog domlogs/canstream.net-bytes_log
    ServerName www.canstream.net
    User jasonl
    Group wheel
    CustomLog domlogs/canstream.net combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/jasonl/public_html/cgi-bin/
    </VirtualHost>

    #NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.231:80

    <VirtualHost xxx.xxx.xxx231>
    ServerAlias www.trance-canada.com trance-canada.com
    ServerAdmin webmaster@trance-canada.com
    DocumentRoot /home/trancec/public_html
    BytesLog domlogs/trance-canada.com-bytes_log
    ServerName www.trance-canada.com
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/trancec/public_html/cgi-bin/
    User trancec
    Group trancec
    CustomLog domlogs/trance-canada.com combined
    </VirtualHost>

    That fixed the errors coming up in error_log .... no named based blah blah error. I tried runnin easyapache that did nadda. Can some1 help me out?
     
Loading...

Share This Page