The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help ?

Discussion in 'General Discussion' started by bofla, Jan 15, 2005.

  1. bofla

    bofla Member

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    damn ...
    did build apache from WHM, with php 4.3.10 and php suexec (selected also suexec), and now, all I get is premature end of script. no matter what I do, php script wont work. searched everywhere ... I have /usr/bin/php -v saying php 4.3.10 as (cgi), and just php -v saying (cli), when I comment out Loadmodule in apache, works fine, but php is running as nobody. The moment I comment Loadmodule and restart, php scripts wont run. I'm doing this for 2 hours, and nothing...heeeelp
    I've did everything as told. chmoded 755 on script, 777 on dir, user/group are the same, and it just keeps haunting me. I'm gonna dream "Premature end of script headers".
    and I get this for some files:
    [2005-01-14 20:53:32]: info: (target/actual) uid: (escustom/escustom) gid: (escustom/escustom) cmd: index.php
    [2005-01-14 20:53:32]: error: file has no execute permission: (/home/escustom/public_html/azpocbb/index.php)
    that doesn't work, permissions are 644
    but this file has 755
    [2005-01-14 20:52:42]: info: (target/actual) uid: (digital/digital) gid: (digital/digital) cmd: index.php
    and I get 500.
    it's driving me nuts !
     
Loading...

Share This Page