Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help

Discussion in 'General Discussion' started by Einstein500, Dec 17, 2005.

  1. Einstein500

    Einstein500 Registered

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ok, I have read through the instructions many times, and I still am having problems. I am new to this so bear with me. I have my webpages that I created on my computer saved. How do I upload them and where?..I uploaded it to the public folder thing, but alls I get in the interent page is a picture of folders...
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Hello,

    You can use any one of the ftp programs, Frontpage or any other software to upload the content to the public_html folder. Did you upload any index.php or index.html file?. If not upload the correct index file, it will help you to solve this issue.
     
  3. Einstein500

    Einstein500 Registered

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I uploaded my Index.htm , But when i put the url for my domain etc . in, it gives me a list of all these folders with all these files...
     
  4. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,610
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    203
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    rename it index.htm " all lower case" it is case sensitive
     
  5. rebel_chy

    rebel_chy Registered

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    same

    im having the same problem.
    i used Macromedia Dreamweaver MX 2004 to do all the uploadings.
    but when i go to my website, i see the public folder, etc.
    when i upload my files, i upload the index.html
    are the other folders that are on the website, necessary,
    should i erased them?
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    You should really be asking these questions of your web hosting provider - they are best placed to off you such advice and support is something that you're paying them for.
     
  7. PDM

    PDM Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Angel Fire, NM
    Sounds like you've uploaded to the wrong folder on the server.

    Open Remote view in Dreamweaver and post the folders/files you see.

    You may need to delete the files you've already uploaded, if they are in the wrong folders.

    The correct way to setup DW to upload your files is:

    Edit your site profile Remote Info

    Access: FTP
    FTP Host: ftp.yourdomain.com
    Host Directory: public_html
    Login: yoursiteftplogin
    Password: yoursitepassword
     
Loading...

Share This Page