The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hi!, i need a little help plz

Discussion in 'General Discussion' started by Dragoon, Feb 4, 2005.

  1. Dragoon

    Dragoon Registered

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well im new in this and i have this problem, i dunno if it is a simple problem or a rought one. I hope you guys can help me.

    the problem is that when i put Service Status its all okay except for this line

    exim (exim-4.44-0_cpanel_smtpctl_av_rewrite_mm2_mmmtrap_exiscan_md5pass) Failed

    any suggestions ?
     
  2. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    could be several things ..

    try reinstalling exim

    /scripts/exim4
     
  3. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    I'd try restarting exim first.

    In shell, do either:

    /etc/rc.d/init.d/exim restart
    or
    service exim restart

    If it won't restart, then you may need to reinstall.
     
  4. vibz

    vibz Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Check if other services have the same problem. If no, try to copy the restart script (/etc/rc.d/init.d/exim) from another server.

    Also check if your /bin, /usr/bin, /sbin, /usr/sbin. It the problem persists go for /scripts/exim4. Check if it is simply protected by chattr +i

    Vibz
     
Loading...

Share This Page