Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SOLVED Hide os information on top of WHM?

Discussion in 'User Experience' started by Nabbello, Jul 3, 2018.

  1. Nabbello

    Nabbello Member

    Joined:
    Nov 9, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    italy
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Hello i need to hide os version for reseller in whm, i mean on top of whm like CLOUDLINUX 7.5 kvm ecc

    Thanks
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,339
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Unfortunately, I don't think that's possible.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,724
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    203
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Note entirely true


    Edit /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/templates/menu/topframe.tmpl
    and remove
    [% whm_variables.BASEOS %] [% whm_variables.envtype %]


    Note: it will just get overwritten during the next update
    you could add a /scripts/postupcp
    to remove above
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    Infopro likes this.
  4. Nabbello

    Nabbello Member

    Joined:
    Nov 9, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    italy
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Thanks it worked :D
     
  5. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,721
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I'm glad @dalem was able to help you get a sufficient resolution for this. I do want to point out that this kind of customization isn't something that is supported by cPanel, this doesn't need to stop you from making it just something to be aware of.


    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice