Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

High cpu usage after php7 ea4 install

Discussion in 'EasyApache' started by MDHMatt, Apr 9, 2018.

  1. MDHMatt

    MDHMatt Registered

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    I have used easy apache 4 to install php7/7.1/7.2 as i previously only had php5 and doing some testing before giving to clients.

    Im testing by using wordpress and setting the site to php 7 from multi php manager.

    Since doing so im getting emails about high cpu load and have been finding several processes run under the name of nobody with this /usr/sbin/httpd -k start

    They seem to hang the system and sometimes running 24hrs+ and using 100% cpu.

    I never had any issue with other sites on php 5? what can i do to fix this?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,392
    Likes Received:
    1,857
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice