Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

high cpu usage for newly installed wordpress site without traffic

Discussion in 'General Discussion' started by jayboy, Mar 1, 2017.

  1. jayboy

    jayboy Registered

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Philippines
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Help please i'm having a very high cpu usage around 40 - 80% on my newly installed wordpress site. This site has a poor theme modification so it was using a lot of cpu and memory usage so I decided to just delete it and start from scratch. But now it's still using a lot of resources and when I check Apache Status lots of entry is

    Code:
    http/1.1 mysite.com:80 GET /embed/refresh.mp4 HTTP/1.1
    
    but that file and the script related to the file is already gone in my server since I terminated the account and created it again. any solution for this as my other sites are getting affected by the high resources usage
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,659
    Likes Received:
    1,428
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. alicaanna

    alicaanna Registered

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    US
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    your thread is valid because I have also facing the problem of high cpu usage on my WordPress site.
    To overcome this problem we will use responsive WordPress themes on our websites.
     
Loading...

Share This Page