The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

High CPU whostmgr2 - top ./top load . 1-4 Visitors only ?

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by fuden98, Feb 27, 2014.

  1. fuden98

    fuden98 Registered

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    8538eb3b2d241e566d19d329f3b8bc43.gif

    Please help me . My site is always having database error connections and i dont even have visitors in my site?

    Load Averages: 91.49 73.30 31.4


    It seems that the whostmgr is getting so much of cpu load as well as the plugin MUNIN.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. FernandoBF

    FernandoBF Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Portugal
    Hi,

    I have the same problem and i dont have any solution.....
    I did alredy kill the process, but it cames up, and in less than 1 mim it stays in 55% CPU.
    It is my first problem in years..... is any update from cpanel?
    Note: that i have Centos+Cpanel in a VPS.... The Dedicated Server i use Proxmox..



    s24.postimg.org/7u5ef4rwl/megaload.png
     
    #3 FernandoBF, May 19, 2015
    Last edited by a moderator: May 20, 2015
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Did you review the URL provided in my previous post? Are your load averages high as well?

    Thank you.
     
  5. FernandoBF

    FernandoBF Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Portugal
    Sorry dalay.
    That problem that i reported was an issue from proxmox ( VPS ).

    Thanks
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page