Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

High Load

Discussion in 'General Discussion' started by hitek492005, Jul 25, 2007.

  1. hitek492005

    hitek492005 Registered

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I have a server that is a DUAL Xeon 3.0ghz with 2GB Ram it also has VMware on it I madea a VPS and and it says there is always a high load. Any Ideas
     
  2. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    New York
    Post some specific information and we will try to help.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice